✔ Konkurrencedygtige priser

✔ God service og hurtig levering

✔ Kvalitetsbevidst transportfirma

+45 75 19 84 22

hans@hlhtransport.dk

Al transport​ udføres

​... fra små hurtige kurér transporter til hele træk. Endvidere har vi opvarmet lagerhotel på 1100 m2

Læs mere om transport

Vognmand til professionel transportkørsel

Skal du bruge en dygtig og erfaren vognmand? Så er du kommet til det rette sted. Hos HLH Transport får du et professionelt transportfirma, der blandt andet kører i lokalområdet omkring Bramming og Varde, men som også kører til Sønderjylland og til resten af landet.

Vi har udført mange former for vognmandskørsel igennem de sidste mange år for rigtig mange forskellige kunder. Det gælder blandt andet alt fra små hurtige kurértransporter til hele træk. Endvidere har vi opvarmet lagerhotel på 1100 m2, hvor det er muligt at få opbevaret gods. Udover at være et transportfirma er vi også leveringsdygtige i nye og brugte europaller, pallerammer og engangspaller.

Lageret er beliggende ved afkørsel 71 mellem Esbjerg og Kolding - 500 meter fra motorvejen. Skal du bruge en kompetent vognmand, er vi klar til at hjælpe dig.


Transportfirma til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder en fordelagtig aftale for virksomheder, der har behov for meget transport. Alt efter opgavens omfang giver vi et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser, hvor den gode service og den hurtige levering er i højsædet.

Vi er et kvalitetsbevidst transportfirma, der er sikker i leverancen, og som ikke mindst kører forsigtigt.

Vi har stor respekt for dine ejendele, hvorfor vi sætter en ære i at være omhyggelige i alt, hvad vi foretager os som professionel vognmand.

Har du en opgave til os, eller ønsker du at indgå i et fast samarbejde, er vi det rette vognmandsfirma til opgaven.

Brug for en vognmand? Kontakt os og få et gratis tilbud på kørsel

Skal vi strikke en god firmaaftale sammen til dig, tager vi gerne en snak med dig om, hvad du har brug for. Som vognmand er vi til for at servicere dig med sikker og pålidelig transportkørsel til tiden.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores transportfirma, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en konkret pris på lige netop din transportopgave. Vi står altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov for transport.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 19 84 22, men du er også altid meget velkommen til at skrive til vores e-mail hans@hlhtransport.dk, hvis du foretrækker det.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Transportfirma med erfaren vognmand

Varetransport

HLH Transport står for et personligt og tæt samarbejde med kunderne, hvor der er lagt vægt på kvalitet, punktlighed og lave omkostninger. Kontakt os for en aftale eller læs mere.

Om Varetransport

Kurer kørsel

Vores kurertransporter løser aller former for opgaver. Både de korte og de lange ture, værditransporterne, og de ture, der skal klares sent på aftenen eller tidligt om morgenen.

Om Kurer kørsel

Kontakt HLH Transport?

Vi kører både i Danmark og i udlandet. Derfor kan vi tilbyde et vidt forgrenet distributionsnet til vores kunder. Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål til vores arbejdsområder.

Kontakt os

Firmainfo:

HLH Transport

CVR: 12452349?

Kontakt os:

Telefon.: +45 75 19 84 22

E-mail: hans@hlhtransport.dk 

Gå til toppen af siden
Cookie oplysninger